Nieuws

BOUWUPDATE | RICHTING AFRONDENDE FASE

BOUWUPDATE | RICHTING AFRONDENDE FASE

Inmiddels is het weer bijna drie maanden geleden dat de laatste bouwupdate is geweest. Tijd voor een nieuwe update dus!

Op dit moment is het werk buiten het pand bijna gereed. De hekwerken zijn geplaatst en ook de bestrating is zo goed als afgewerkt. Binnen in het pand begint het ook al aardig vorm te krijgen.

lees verder
BOUWUPDATE | DE MEELSILO'S ZIJN GEPLAATST!

BOUWUPDATE | DE MEELSILO'S ZIJN GEPLAATST!

De nieuwe bakkerij aan het bedrijvenpark Pannenweg II begint inmiddels écht op een bakkerij te lijken. De modernste ambachtelijke bakkerij van Nederland in aanbouw is sinds twee maanden volledig water- en winddicht. Daarmee is de ruwbouwfase inmiddels afgerond. Er ging maar liefst vierhonderd kubieke meter beton in het gebouw! Tijdens dit proces bleven er zo een veertig vrachtwagens af en aan rijden met het beton. Met het plaatsen van de vijf meelsilo's verloopt de nieuwbouw in Nederweert gestaag.

 

lees verder
Na de speculaas, nu ook onze kerststol bekroond met goud!

Na de speculaas, nu ook onze kerststol bekroond met goud!

Waar eerder dit jaar de speculaas in de prijzen viel, heeft nu de kerststol gewonnen! Onze kerststol is door het Nederlands Bakkerij Centrum bekroond met goud. Hiermee voldoet de Kerststol aan strenge kwaliteitseisen en onderscheidt het zich van andere producten. 

lees verder
Onze speculaas is bekroond met GOUD!

Onze speculaas is bekroond met GOUD!

De speculaas van Bakkerij Heerschap is door het Nederlands Bakkerij Centrum bekroond met goud. Hiermee voldoet het product aan strenge kwaliteitseisen en onderscheid het zich van andere producten.

lees verder
BOUWUPDATE | Bouw Bakkerij en hoofdkantoor gestart!

BOUWUPDATE | Bouw Bakkerij en hoofdkantoor gestart!

Met het plaatsen van de eerste stalen kolom is in Nederweert de bouw van een hypermoderne bakkerij en nieuw hoofdkantoor gestart.

lees verder
Tweede plaats voor Bakkerij Heerschap!

Tweede plaats voor Bakkerij Heerschap!

Tijdens ‘De week van de Ambachtelijke Bakker’ staat de ambachtelijke bakker een week lang centraal. Deze feestweek wordt gevierd met diverse activiteiten en eindigt op zaterdag 13 oktober. Een vast onderdeel is de jaarlijkse vlaaienkeuring. Een prestigieuze wedstrijd tussen alle ambachtelijke bakkers van Brabant & Limburg. Deze editie werden, naast luxe vlaaien, de traditionele Kruisbessen Schuimvlaai en Zwarte Pruimenvlaai door de vakjury beoordeeld.

lees verder
BOUWUPDATE | Start bouw bakkerij

BOUWUPDATE | Start bouw bakkerij

De bouw van onze nieuwe bakkerij gaat beginnen! 

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan het realiseren van de nieuwe bakkerij. Met trots kunnen wij mededelen dat we op zeer korte termijn starten met de graafwerkzaamheden!

lees verder
Gezocht: Broodbakkers & Banketbakkers

Gezocht: Broodbakkers & Banketbakkers

Voor onze ambachtelijke bakkerij in Roggel zijn wij op zoek naar:

Broodbakkers & Banketbakkers

 

lees verder
Biezunjer

Biezunjer

Bakkerij Heerschap komt met biezunjer concept

Vanaf woensdag 3 mei ligt ‘Biezunjer’ in de winkels van Jumbo Heerschap. Biezunjer staat voor het unieke desembrood van Bakkerij Heerschap. Het brood wordt op natuurlijke wijze in de streek bereid.

“Bakkerij Heerschap heeft na veel onderzoek en testen de perfecte desemformule ontdekt,” vertelt Bernd Janissen, bedrijfsleider Bakkerij Heerschap. “Het resultaat ligt nu in de winkels van Heerschap.” Biezunjer is te koop als wit, bruin en meergranen stokbrood, en als witte, bruine en meergranen broodjes. De naam? Die dankt het nieuwe brood aan de biezunjere bereiding én smaak.

lees verder
Uitslag Heerschap Verenigt

Uitslag Heerschap Verenigt

De actie ‘Heerschap Verenigt’ was een enorm groot succes! 

Een totaalbedrag van maar liefst € 50.000,- is verdeeld onder de 120 deelnemende verenigingen.
We zijn overrompeld door het aantal mensen dat heeft mee gespaard. Fantastisch ook hoe iedere vereniging zichzelf in de winkels heeft gepresenteerd! Wij zijn er trots op om op deze manier het verenigingsleven een warm hart toe te kunnen dragen.

De drie verenigingen die per regio het meeste geld bij elkaar wisten te sparen zijn:

lees verder
Hier is dat feestje!

Hier is dat feestje!

50-jarig jubileum van Bakkerij Heerschap

Bakkerij Heerschap is al sinds jaar en dag een begrip in Limburg. In 50 jaar tijd is de bakkerij, opgericht door Toos en John Heerschap, doorgegroeid tot een groot bedrijf met meerdere verkooppunten en natuurlijk de bakkerij in Roggel.
Inmiddels is de tweede generatie aan de beurt en is het stokje overgenomen door zoon Stan.


lees verder
Hier is dat FEESTJE: zondag 6 november

Hier is dat FEESTJE: zondag 6 november

Hier is dat feestje!

Op zondag 6 november vieren wij van Bakkerij Heerschap en Jumbo Heerschap onze 50ste verjaardag. Het is dan de hele dag feest in al onze vestigingen! Zowel voor als achter de schermen wordt het een écht verjaardagsfeestje.
Zo wordt in alle winkels om 10:00 uur de verjaardagstaart aangesneden waar jullie tevens met ons een glaasje kunnen proosten.
Ook krijgen al onze klanten van 10:00 tot 12:00 uur 50% korting op alle producten van Bakkerij Heerschap!

lees verder
Heerschap Trakteert

Heerschap Trakteert

50 jaar Heerschap. En dat moet gevierd worden. En dat doen we samen met jullie: het is 50 dagen feest is al onze winkels! 

Wij willen graag samen met met jullie ons fantastische jubileum vieren. En daarom trakteert Heerschap: Van 14 september tot 5 november krijg je bij elke besteding van € 15,- een lot waarmee je kans maakt op diverse grote prijzen, waaronder wekelijks kans op 1 minuut gratis winkelen in jouw Jumbo Heerschap Supermarkt!  

lees verder
Winnaar Heel Heerschap Bakt: Chloë Hermanns

Winnaar Heel Heerschap Bakt: Chloë Hermanns

Zondag 26 juni is tijdens de Open Dag van bakkerij Heerschap de winnaar bekendgemaakt van de wedstrijd 'Heel Heerschap bakt!'.

De jury was unaniem van oordeel dat Chloë Hermanns met haar vlaai uitblonk in originaliteit en smaak. De vlaai is een Monchou Quatrovlaai waarbij Quatro staat voor de 4 vruchten die zijn verwerkt. Chloë maakte de winnende vlaai thuis en deze werd samen met de vlaaien van de acht andere finalisten in de bakruimte van Bakkerij Heerschap aan de Heverstraat in Roggel gejureerd.

lees verder
Open Dag Bakkerij Heerschap

Open Dag Bakkerij Heerschap

Op zondag 26 juni hebben ca. 1500 bezoekers een kijkje genomen achter de schermen bij de Open Dag van Bakkerij Heerschap aan de Heverstraat in Roggel.

De open dag werd georganiseerd in het kader van het feestelijke jubileumjaar bij Heerschap. “Bakkerij Heerschap bestaat 50 jaar en dat vieren we graag in alle winkels, ook in alle zes Jumbo-vestigingen van Heerschap”, aldus een trotse eigenaar Stan Heerschap. Op deze goed georganiseerde Open Dag was er veel te proeven, zien, ruiken en te doen voor jong en oud. Binnen volgden de bezoekers een route door de bakkerij langs 16 kraampjes. Buiten was er in de tuin een relaxruimte gecreëerd waar de gasten onder het genot van een hapje en een drankje konden genieten van de gezellige sfeer.

lees verder
Heel Heerschap Bakt!

Heel Heerschap Bakt!

Doe mee en bak de lekkerste vlaai van Limburg! 

Ben jij een echte thuisbakker? Weet jij hoe je smaakpapillen kan verwennen? Doe dan mee met onze bakwedstrijd voor de Lekkerste Vlaai van Limburg! Je maakt natuurlijk kans om mooie prijzen: de hoofdprijs is een geweldige keukenmachine én jouw winnende vlaai wordt opgenomen in ons assortiment!
Jouw vlaai zal worden beoordeeld door een professionele jury met aan het hoofd: Menno de Koning, de beste Thuisbakker van 2014! 
Geef je op door onderstaand strookje in te vullen en lever deze voor 28 mei 2016 in bij jouw Jumbo Heerschap Supermarkt of bij Bakkerij Heerschap in Roggel. 

lees verder
Inwoners Roggel uitgenodigd voor Heerschap Ontbijt

Inwoners Roggel uitgenodigd voor Heerschap Ontbijt

Al 50 jaar staat Bakkerij Heerschap voor je klaar. Reden genoeg dus om samen een feestje te vieren! 

Vandaag zijn enkele medewerkers van Bakkerij en Jumbo Heerschap door de Roggelse straten gelopen en hebben ze álle inwoners persoonlijk uitgenodigd voor een overheerlijk, vers en oergezond ontbijt op zondag 29 mei. Meld je aan middels de uitnodiging en kom gezellig met het hele gezin genieten!


lees verder
50 jaar Heerschap, 50% korting!

50 jaar Heerschap, 50% korting!

Bakkerij Heerschap bestaat dit jaar 50 jaar. En dat betekent feest! Feest voor ons medewerkers, maar vooral ook feest voor onze klanten. Wij hebben daarom voor jou een sublieme actie in het leven geroepen: voor 10 witte broodjes betaal je geen € 3,95 maar € 1,90! Een korting van maar liefst 50%, iedere dag van de week, in al onze vestigingen!

50 jaar Bakkerij Heerschap

50 jaar Bakkerij Heerschap

Sinds 1966 is de naam Heerschap al een begrip in Limburg. In dat jaar openden John en Toos Heerschap hun eerste bakkerij. Inmiddels is het bakkerijtje in 50 jaar tijd uitgegroeid tot een groot en dynamisch bedrijf. Met zoon Stan aan het roer levert Bakkerij Heerschap met liefde voor het ambacht zeven dagen per week aan de winkel in Roggel en aan de eigen zes Jumbo Heerschap supermarkten.

lees verder
Nieuwe website online

Nieuwe website online

Met gepaste trots presenteren wij onze nieuwe website. Op deze vernieuwde site laten we meer zien wie wij zijn en wat we doen, maar belangrijker nog: we laten jou de sfeer proeven die in onze Bakkerij Heerschap-winkels heerst: lekker, gezellig en volop genieten van heerlijke producten.

De klant staat bij Bakkerij Heerschap meer dan ooit centraal.

lees verder

Contact

Bakkerij Heerschap BV
Titaniumstraat 18
6031 TV Nederweert
T   0475-491320
E   bakkerij@heerschapgroep.nl
Volg ons op Facebook