Nieuws

BOUWUPDATE | Bouw Bakkerij en hoofdkantoor gestart!

Met het plaatsen van de eerste stalen kolom is in Nederweert de bouw van een hypermoderne bakkerij en nieuw hoofdkantoor gestart.

De nieuwe bakkerij met hoofdkantoor wordt gebouwd op bedrijvenpark Pannenweg II, aan de Titaniumstraat. Op de huidige locatie in Roggel is de bakkerij uit haar jasje gegroeid. Het was zaak om uit te breiden en met het perceel van ruim 8.000m2 is er voldoende ruimte om te groeien. Op de nieuwe locatie gaat Bakkerij Heerschap de modernste ambachtelijke bakkerij van Nederland bouwen.

Stan Heerschap: “De kracht van onze producten zit in ons ambacht en het vakmanschap van onze bakkers. Door dit ambacht te combineren met de nieuwste technieken en apparatuur, mogen we ons opnieuw gaan meten met de beste bakkerijen van het land. Hoewel we gaan werken met de modernste bakkerijapparatuur, zal het ambachtelijk karakter altijd de boventoon blijven voeren. Onze medewerkers, ons ambachtelijke product, duurzaamheid en efficiënter proces zijn de belangrijkste pijlers voor de bouw, waarmee we onze klanten nog meer kunnen laten genieten van de Heerschap producten. We zijn enorm trots dat we als familie Heerschap voort kunnen bouwen op het jarenlange harde werken van de oprichters, mijn ouders John en Toos.”

Medio 2019 worden de moderne ambachtelijke bakkerij en kantoor in gebruik genomen. De zes Jumbo Heerschap supermarkten en de bakkerswinkel in Roggel worden dan vanuit Nederweert 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar voorzien van vers brood, vlaai en het lekkerste banket.

Een mijlpaal om te vieren
De productie in de bakkerij werd bij hoge uitzondering stil gelegd. Stan Heerschap werd vandaag namelijk verrast door zijn medewerk(st)ers van de bakkerij en het kantoor. Zijn gezin en hij kregen een symbolische eerste steen aangeboden bij het stortmoment van de fundering van de nieuwe bakkerij. Bij dit feestelijke moment waren, zonder dat Stan dit wist, belangrijke partners, familie en natuurlijk alle medewerkers die mee verhuizen, aanwezig.

Bedrijfsleider bakkerij, Bernd Janissen: “52 jaar geleden hebben John en Toos Heerschap als oprichters van Bakkerij Heerschap het fundament gelegd. De afgelopen jaren zijn we verder gegroeid met Stan als eigenaar. Wij vinden dat Stan met deze grote investering in de bakkerij en daarmee in de toekomst van ons bedrijf, het verdient om met zijn gezin in het zonnetje gezet te worden. Daarom hebben we van het storten van de fundering een feestelijk moment gemaakt.”

Management assistent, Inge Muijsenberg: “Het viel niet mee om dit geheim te houden, omdat Stan nauw betrokken is bij alle voorbereidingen. Mede dankzij de goede samenwerking met bouwbedrijf Derckx is het toch gelukt.”

Bouwupdate
De komende tijd staat er veel te gebeuren aan de Titaniumstraat. Wij houden graag iedereen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en via onze Facebookpagina, Nederweert24 en WeertdeGekste geregeld een bouwupdate.

25-10-2018

terug naar overzicht
BOUWUPDATE | Bouw Bakkerij en hoofdkantoor gestart!

Contact

Bakkerij Heerschap BV
Titaniumstraat 18
6031 TV Nederweert
T   0475-491320
E   bakkerij@heerschapgroep.nl
Volg ons op Facebook