Nieuws

Gouden munten actie

In november 2019 openden wij onze nieuwe bakkerij in Nederweert. In onze nieuwe bakkerij wordt ambachtelijk bakken gecombineerd met de modernste technieken. Door die modernste technieken worden onze bakkers ergonomisch ondersteund, waardoor het werken voor hen prettiger wordt en wij toch, zoals je van ons gewend bent, puur natuur en authentiek kunnen blijven bakken met onze traditionele recepten.

Maar de verhuizing was best even schakelen voor onze bakkers! Van een kleine bakkerij in Roggel naar een grote bakkerij in Nederweert.

Nu kunnen we met trots zeggen dat onze bakkers hun draai helemaal gevonden hebben. De broden zijn ontzettend mals en lekkerder dan ooit!

Bekroond met goud

Ook het Nederlands Bakkerij Centrum, het onafhankelijke kennis- en adviescentrum voor de bakkerijbranche, heeft onze heerlijke broden opgemerkt. Het NBC heeft diverse broden bekroond met GOUD! Hiermee voldoen de broden aan strenge kwaliteitseisen en onderscheiden ze zich van andere producten.

De met goud bekroonde broden zijn zeker het proeven waard. Behalve in de bakkerswinkel in Roggel, zijn de broden ook verkrijgbaar bij de zes Jumbo Heerschap Winkels in Weert, Nederweert en Heythuysen.

Gouden munten actie

Van woensdag 17 tot en met dinsdag 23 juni delen we in alle Jumbo Heerschap winkels en bij Bakkerij Heerschap gouden munten uit!
Lever deze gouden munt in bij je volgende bezoek aan een van onze winkels en ontvang een gratis brood naar keuze!


Actievoorwaarden:

  • Je ontvangt één gouden munt bij een besteding van €15,- of meer bij Jumbo Heerschap óf bij een besteding van €5,- of meer bij Bakkerij Heerschap in Roggel;
  • Deze gouden munt is bij een volgend bezoek in te leveren bij de kassa tot uiterlijk 30 juni 2020;
  • Je kunt maximaal één munt inleveren per klant;
  • Bij aankoop van meerdere broden, ontvang je het voordeligste brood gratis;
  • De munt is niet inwisselbaar tegen contant geld en de waarde vervalt na 30 juni 2020.

                      

terug naar overzicht
Gouden munten actie

Contact

Bakkerij Heerschap BV
Titaniumstraat 18
6031 TV Nederweert
T   0475-491320
E   bakkerij@heerschapgroep.nl
Volg ons op Facebook