Nieuws

Open Dag Bakkerij Heerschap

Activiteiten

De bezoekers konden tussen 11.00 en 17.00 meedoen aan een prijsvraag waarbij zij een originele naam mochten bedenken voor een nieuw ontwikkeld brood van Bakkerij Heerschap. De naam van het brood en de winnaar van deze prijsvraag worden 13 juli bekendgemaakt. Ook was er een kleurwedstrijd en maakten de gasten hun eigen broodjes. Deze broodjes konden de makers gratis in hun eigen vertrouwde Heerschap-winkel op maandag vers gebakken afhalen. Bij iedere stand waren bakkers en ander personeel aanwezig om vragen te beantwoorden en hun passie te delen.

Fly Seat

Tegenover de bakkerij aan de Heverstraat stond een hoogwerker waarmee men met 14 mensen tegelijk Roggel van 50 meter hoogte kon bekijken. Een aantal mensen had gratis tickets voor deze Fly Seat weten te bemachtigen tijdens de loterij bij het Heerschap Ontbijt in Roggel op 29 mei. Voor hen was de Fly Seat gereserveerd tussen 11.00 en 12.00 uur, daarna was het toegankelijk voor alle geïnteresseerden.

Finale Heel Heerschap Bakt

Om 14.30 uur begon de finale van de bakwedstrijd Heel Heerschap bakt! Meer dan 50 thuisbakkers hadden zich opgegeven voor deze bakwedstrijd. Negen creatieve bakkers hebben de finale bereikt. “Wij zijn enorm blij met het grote aantal aanmeldingen. We staan ervan te kijken dat er zoveel fanatieke thuisbakkers zijn. En niet alleen het aantal deelnemers is hoog maar ook de kwaliteit en de smaak van de eindproducten liggen op hoog niveau”, aldus bedrijfsleider Bernd Janissen, voormalig Nederlands Kampioen Bakker.

Winnaar

Het hoofd van de jury van Heel Heerschap bakt was niemand minder dan Menno de koning, ‘De Beste thuisbakker van 2014’. Andere juryleden waren Emmanuel Mertens (tweesterren kok) en oprichter John Heerschap.

Na een bloedstollend spannende finale is Chloë Hermanns uitgeroepen tot winnaar van ‘Heel Heerschap bakt!’ De jury was unaniem van oordeel dat Chloë met haar vlaai uitblonk in originaliteit en smaak. De Monchou Quatrovlaai wordt vanaf nu in het assortiment van Bakkerij Heerschap opgenomen. Chloë zei blij verrast te zijn dat ze deze bijzonder leuke wedstrijd heeft gewonnen.

Alle bezoekers van de Open Dag gingen tevreden huiswaarts. “Het was een in alle opzichten heerlijke dag met bijzondere ontmoetingen!”

terug naar overzicht
Open Dag Bakkerij Heerschap

Contact

Bakkerij Heerschap BV
Heverstraat 8
6088 BH Roggel
T   0475-491320
E   bakkerij@heerschapgroep.nl
Volg ons op Facebook