Onze speculaas is uitgeroepen tot beste van Limburg!
Nieuws

Onze speculaas is uitgeroepen tot beste van Limburg!

Afgelopen dinsdag werden de bakkers van Bakkerij Heerschap verrast in de bakkerij in Nederweert. De banketbakkers Wim en Ramon mochten samen met bedrijfsleider Bernd de trofee, van beste speculaas van Limburg, in ontvangst nemen. 


Uitgebreide keuring
Voor Speculaaskeuringen van 2022 keurde een vak- en consumentenjury 284 inzendingen en bepaalden de provinciewinnaars van 2022. Ramon: ‘’Een geweldige prestatie van ons team waar we dan ook erg trots op zijn. Het is altijd speciaal om beloond te worden voor het werk dat we iedere dag vol passie doen.’’

Speculaas
Onze speculaas wordt al jaren gemaakt volgens ‘grootmoeders recept’. Om de receptuur te blijven verbeteren wordt er soms nét iets meer van het ene ingrediënt toegevoegd. Dit heeft dit jaar geleid tot de beste speculaas van Limburg! ‘’Door de goed gesloten- en hersluitbare verpakking blijft de speculaas ook nog eens éxtra lang lekker’’, aldus een van de juryleden. 

Ook de kersenvlaai valt in de prijzen
Naast de speculaas is ook de kersenvlaai van Bakkerij Heerschap in de prijzen gevallen. De vlaai is door een aparte jury beoordeeld en werd woensdag beloond met een oorkonde en beker.