Onze goud bekroonde vlaaien in 50 Albert Heijn-supermarkten als Streeckgenoot
Nieuws

Onze goud bekroonde vlaaien in 50 Albert Heijn-supermarkten als Streeckgenoot

Bakkerij Heerschap gaat de wijde wereld in!

Sinds week 11 zijn de abrikozenvlaai en kersenvlaai opgenomen in het Streeckgenoten assortiment van Albert Heijn.

“Bakkerij Heerschap gaat de wijde wereld in!” aldus Stan Heerschap, tweede generatie van het familiebedrijf. In zo’n 50 Albert Heijn-supermarkten in de regio Limburg en Brabant zijn twee soorten Limburgse vlaaien van Bakkerij Heerschap opgenomen in het assortiment. Op deze manier kunnen nog meer mensen kennis maken met de ambachtelijke vlaaien van Bakkerij Heerschap.

Naast de abrikozen- en kersenvlaai is er sinds week 14 nog een vlaai toegevoegd aan het Streeckgenoten-assortiment: de kruimel puddingvlaai. Deze vlaai wordt als weekendvlaai aangeboden en is verkrijgbaar van vrijdag tot en met zondag in de 50 geselecteerde Albert Heijn-winkels.

Met goud bekrood

De abrikozen- en kersenvlaai die zijn toegevoegd aan het Streeckgenoten assortiment zijn niet zomaar vlaaien. Deze vlaaien zijn door het Nederlands Bakkerij Centrum bekroond met goud! Hiermee voldoen de vlaaien aan strenge kwaliteitseisen en onderscheiden ze zich van andere producten. Tijdens de keuring, die wordt uitgevoerd door de keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen, wordt naar diverse aspecten van het product gekeken.

 

Bernd Janissen, bedrijfsleider Bakkerij Heerschap: “Een fantastische waardering voor het werk onze bakkers. Ik ben dan ook erg trots dat onze met goud bekroonde producten ook buiten Nederweert, Weert en Leudal in de winkel liggen. Ambachtelijk, uit de regio en natuurlijk met alle liefde gemaakt en dat proef je!”

FOTO_AANKONDIGING_STREECKGENOTEN.jpg