We behoren tot een van de beste vlaaienbakkers
Nieuws

We behoren tot een van de beste vlaaienbakkers

We horen tot een van de beste vlaaienbakkers! Een titel waar we enorm trots op zijn! Een knappe prestatie van onze bakkers, zoveel vlaaien ambachtelijk bakken met zulke goede kwaliteit.

Tijdens ‘De week van de Ambachtelijke Bakker’ staat de ambachtelijke bakker een week lang centraal. Deze feestweek wordt gevierd met diverse activiteiten en eindigt op zaterdag 13 oktober. Een vast onderdeel is de jaarlijkse vlaaienkeuring. Een prestigieuze wedstrijd tussen alle ambachtelijke bakkers van Brabant & Limburg. Deze editie werden, naast luxe vlaaien, de traditionele Kruisbessen Schuimvlaai en Zwarte Pruimenvlaai door de vakjury beoordeeld.

Deze onafhankelijke vakjury beoordeelde de vlaaien op bakaard, bodem, vulling, aroma, smaak en de algemene indruk. Bakkerij Heerschap viel dit jaar ruimschoots in de prijzen! Zowel de Kruisbessen Schuimvlaai als de Zwarte Pruimenvlaai vielen erg in de smaak bij de jury. Door de hoge scores eindigde Bakkerij Heerschap op een mooie tweede plaats.


Productieleider, Menno: "We horen tot een van de beste vlaaienbakkers! Een titel waar we enorm trots op zijn! Een knappe prestatie van onze bakkers, zoveel vlaaien ambachtelijk bakken met zulke goede kwaliteit!

Teamleider banket, Rob: “Inderdaad. Omdat de bakkerij in Roggel uit haar jasje is gegroeid, is het soms een passen en meten bij het bakken van onze producten.  De nieuwe bakkerij aan de Titaniumstraat in Nederweert gaat veel meer ruimte bieden om hoog te scoren. Ook daar gaan we, net als nu, met ons team van ambachtelijke bakkers iedere dag aan de lekkerste vlaaien voor onze klanten werken!”

Om het feestje samen met haar klanten te vieren geldt er een leuke aanbieding voor de beoordeelde vlaaien. De aanbieding start woensdag 17 oktober en is geldig in de bakkerswinkel in Roggel en bij alle Heerschap winkels in Heythuysen, Nederweert en Weert (Boshoven, Collegeplein, Leuken en Moesel).