Ons verhaal

Ons verhaal

Heerschap:
een begrip
sinds 1966

Sinds 1966 is de naam Heerschap een begrip in Limburg. In dat jaar openden John en Toos Heerschap hun eigen bakkerij. Ze werkten 80 à 90 uur per week. Het bedrijf groeide en broer Piet kwam in de zaak werken. Door grenzeloze ambitie kwamen er winkels en supermarkten bij, verhuisde de bakkerij naar Roggel en werd deze later nog eens uitgebouwd. Toen al stond Bakkerij Heerschap bekend als de grootste en modernste ambachtelijke bakkerij van heel Limburg. 

Bekijk assortiment

header_2000x800px_bakkerijheerschap_web_03.jpg
083_191022_Heerschap_BR.jpg

Tweede generatie Heerschap

Inmiddels is het familiebedrijf, onder leiding van zoon Stan Heerschap, uitgegroeid tot een groot en dynamisch bedrijf met meer dan 800 medewerkers. Bakkerij Heerschap bakt en levert 7 dagen per week. Klanten kunnen 365 dagen per jaar bij alle Albert Heijn Heerschap supermarkten in Haelen, Heythuysen, Nederweert en Weert (Boshoven, Leuken, Moesel en Muntpassage) terecht voor ambachtelijke producten uit eigen bakkerij! Daarnaast is het Bakkerij Heerschap assortiment te vinden bij SPAR Roggel. 

Als kind kwam Stan al veel in de bakkerij en werd de liefde voor het vak met de paplepel ingegoten. Hij vertelt: “Ik begrijp steeds beter waarom mijn ouders toen, samen met een team bakkers, chauffeurs en inpakkers, elke dag hun uiterste best deden. Zij hadden maar één doel: 

Iedere klant tevredenstellen. Dat doel staat bij ons nog steeds hoog in het vaandel. Daarom bakken wij 7 dagen per week!”

Verhuizing naar Nederweert

In 2019 maakte Stan de grote stap om de bakkerij te verhuizen van Roggel naar Nederweert. De bakkerij is inmiddels gevestigd in een prachtig pand, waar we dagelijks op ambachtelijke en authentieke manier bakken, met ondersteuning van de modernste technieken. Kwaliteit, duurzaamheid, ergonomie, hygiëne, voedselveiligheid en natuurlijke grondstoffen staan daarbij hoog in het vaandel.  

Per februari 2020 voldoet onze bakkerij aan de strenge hygiënevorm FSSC 22000 en daar zijn we enorm trots op. Met 8.000m2 aan perceel is er bovendien voldoende ruimte om in de toekomst nog verder te groeien. De geschiedenis herhaalt zich: Bakkerij Heerschap is wederom de modernste ambachtelijke bakkerij van heel Limburg of misschien zelfs wel van heel Nederland. 

header_2000x1100px_bakkerijheerschap_home_02.jpg

Proef de
prettige sfeer

Als bakker en supermarkt dragen we graag een steentje bij aan de prettige sfeer van samen eten en genieten, gezelligheid en geluk. Dit doen we door de lekkerste en meest verse producten aan te bieden voor een betaalbare prijs, maar ook door ervoor te zorgen dat jij je thuis voelt in onze winkels. GastHeerschap noemen we dat. Proef de prettige sfeer in onze bakkerij of in onze Albert Heijn Heerschap-winkels. We staan voor je klaar om je een smakelijke dag te bezorgen!   

HEE_03.jpg