Ons verhaal

Al meer dan 50 jaar

Sinds 1966 is de naam Heerschap al een begrip in Limburg. In dat jaar openden John en Toos Heerschap hun bakkerij. Inmiddels is het bakkerijtje in meer dan 50 jaar tijd uitgegroeid tot een groot en dynamisch bedrijf. Met zoon Stan aan het roer levert Bakkerij Heerschap met alle liefde voor het ambacht zeven dagen per week aan de winkel in Roggel en aan de eigen vijf Heerschap-supermarkten.

Met een bakkersdiploma op zak en een sterke wil startten John en zijn vrouw Toos een eigen bakkerij. Ze werkten 80 à 90 uur per week. Later kwam ook zijn broer Piet in de zaak. Het bedrijf groeide; er kwamen winkels/supermarkten bij en de bakkerij verhuisde, werd later nog eens vergroot en was in die tijd de grootste en modernste ambachtelijke bakkerij van heel Limburg.

In 2019 maakt Stan Heerschap de grote stap om Bakkerij Heerschap te verhuizen van Roggel naar Nederweert. Bakkerij Heerschap huist nu in een prachtige pand, waar kwaliteit, duurzaamheid, ergonomie en hygiëne hoog in het vaandel staan. Bakkerij Heerschap is wederom de modernste ambachtelijke bakkerij van heel Limburg en misschien wel van Nederland. Ambachtelijk en authentiek bakken, maar met ondersteuning van de moderne techniek. Dus het beste van twee werelden, waardoor we de lekkerste producten kunnen maken. 

7 dagen per week

Stan Heerschap, directeur/eigenaar van Heerschap Groep vertelt:

“Als kind was ik al vaak vroeg wakker. Als iedereen nog sliep in huis sloop ik stiekem rond 5 uur naar de bakkerij die beneden was. Ik mocht op de werkbank zitten en kijken naar de mooie producten die daar gemaakt werden. Heel af en toe mocht ik zelfs een beetje meehelpen. Wat was ik onder de indruk van het werk dat er verzet werd om ervoor te zorgen dat de lekkerste producten voor dag en dauw gemaakt werden om in onze winkels te verkopen.

Voor mij persoonlijk is een ontbijtje met mijn gezin op zondagochtend onmisbaar. Ik geniet daar intens van. Daar horen natuurlijk verse broodjes bij. 

Ik begrijp steeds beter waarom mijn ouders toen, samen met een team bakkers, chauffeurs en inpakkers, elke dag hun uiterste best deden. Zij hadden maar één doel: iedere klant tevreden stellen. Voor de klant en voor elkaar, altijd en overal. Dat doel staat bij ons nog steeds hoog in het vaandel. Daarom bakken wij 7 dagen per week en dat is uniek in bakkersland.”

GastHeerschap

Als bakker en als supermarkt willen wij een steentje bijdragen aan de sfeer, samen eten, genieten, gezelligheid en geluk. Dit doen we door de lekkerste en meest verse producten te bieden maar ook doen wij ons uiterste best om ervoor te zorgen dat onze klanten zich echt thuis voelen in onze winkels. 

Ervaar het zelf en proef de prettige sfeer en de lekkere proeverijtjes bij de bakkerswinkel in Roggel en bij Bakkerij Heerschap in de Heerschap-winkels. Beleef bij ons het GastHeerschap!

Contact

Bakkerij Heerschap BV
Titaniumstraat 18
6031 TV Nederweert
T   0475-491320
E   bakkerij@heerschapgroep.nl
Volg ons op Facebook