Onze bakkerij

Bakker Bert Joosten is de chef van Bakkerij Heerschap in Roggel: “Heerlijk als de hele wereld er nog zo vredig bij ligt en de natuur ontwaakt. Dan voel je hoe fantastisch mooi het leven is! Daarbij is ’s nachts bakken gewoon fijn; de tijd gaat snel want niemand houdt je van het werk! 

In totaal werken er bij ons ongeveer tien bakkers de klok rond. Om 22.00 uur start de eerste groep met het bakken van groot brood. Dan volgen de vlaaien en de luxe broodjes en gaat de volgende groep aan de slag zodat er voldoende is voor de dagproductie en de voorraad.

Als je bakt, ben je geestelijk en lichamelijk bezig. Daar krijg ik enorm veel energie van! Als chef moet ik natuurlijk ook de veiligheid en de regels van de Voedsel- en Warenautoriteit in de gaten houden en nieuwe bakkerstalenten scouten. En die creatieve talenten zijn er absoluut dus dat belooft nog meer voor de toekomst van Bakkerij Heerschap!”

Mooi vak

Bernd Janissen, bedrijfsleider van Bakkerij Heerschap: “Bakker zijn is geweldig mooi. Ik ben zelf Nederlands kampioen bakker geweest. Als bedrijfsleider kijk ik nu waar de wensen en behoeften van onze klanten liggen. Ik ben altijd bezig met verbetering en hoe we onze klanten nog meer van dienst kunnen zijn. 

Spelt- en haverbrood zijn onze meest verkochte broodsoorten. Goed vezelrijk en gezond brood. De unieke Heerschap Leudal-vlaai en de Martinusvlaai vallen erg goed in de smaak. Wij bakkers vinden de verschillende seizoenen heerlijk, dat geeft een leuke afwisseling in ons werk: in de herfst en winter gaan we voor wat zwaardere producten zoals noten, karamel en brownies. ’s Zomers werken we weer aan de heerlijke fruitige vlaaien met aardbeien en citroen."

Vragen van klanten

Wij krijgen als bakkers bij Heerschap via onze collega's in de winkel ook vragen, opmerkingen en verzoekjes van klanten. Uiteraard bieden wij graag een luisterend oor, geven tips en bieden een oplossing!

Ons verhaal

Sinds 1966 is de naam Heerschap al een begrip in Limburg. In dat jaar openden John en Toos Heerschap hun bakkerij. Inmiddels is het bakkerijtje in 50 jaar tijd uitgegroeid tot een groot en dynamisch bedrijf. Met zoon Stan aan het roer levert Bakkerij Heerschap met liefde voor het ambacht zeven dagen per week aan de winkel in Roggel en aan de eigen zes Jumbo Heerschap-supermarkten.

Meer weten

Contact

Bakkerij Heerschap BV
Heverstraat 8
6088 BH Roggel
T   0475-491320
E   bakkerij@heerschapgroep.nl
Volg ons op Facebook