Tips & Recepten

Onze lekkerste tips en recepten delen we graag met jou! 

Omdat we samen meer weten dan alleen!

Met onze tips en recepten zet je in een handomdraai iets lekkers op tafel.
Heb je zelf nog goede tips of een lekker broodrecept? Mail het ons en wij voegen het graag toe aan de lijst met tips & recepten.

Oud brood in de kast?

Oud brood in de kast?

Wist je dat je met oud brood ook nog lekkere dingen kunt maken? 
Brood is door de broodzak tegen uitdroging beschermd. Maar het blijft natuurlijk niet eeuwig zo lekker vers. Als je sneetjes oud brood hebt, kun je heerlijke wentelteefjes bakken. Of je snijdt de boterham in driehoekjes en rooster je het in de oven. Zo heb je een crostini die je kunt besmeren met tapenade. Of maak knapperige croutons voor in een heerlijke frisse salade! 

lees verder
Kinderfeestje organiseren?

Kinderfeestje organiseren?

Creatief & lekker! Laat de kinderen hun eigen gebakje versieren! Succes gegarandeerd. Kleine taartjes, vlaai, een wafel, luxe koek of plakje cake... alles kan! 

Leuke en lekkere decoratie is tegenwoordig op veel plekken te krijgen. Maar denk ook eens aan wat je wellicht al in huis hebt. Vers fruit, kleurige snoepjes, hagelslag of vlokken, nootjes, pasta, chocoladesnippers etc. Serveer de decoratie in papieren cupcakesvormpjes, ziet er heel gezellig uit en dat scheelt weer afwas na het feest ;-) Veel plezier! 

Zacht stokbrood?

Zacht stokbrood?

Lukt het niet altijd om een stokbrood dezelfde dag op te maken? Om het weer lekker knapperig te krijgen, moet je even de oven voorverwarmen op 180 graden. Dan leg je het stokbrood een paar minuten in de warme oven en je haalt het er met een heerlijk krokante korst weer eruit.

Ga je het stokbrood pas de volgende dag eten? Vries het stokbrood dan meteen in als je het gekocht hebt en haal het 15 minuten voor gebruik uit de diepvries. Het stokbrood is dan heerlijk knapperig.

Malse worstenbroodjes?

Malse worstenbroodjes?

Zorg dat je in het weekend worstenbroodjes in huis hebt. Jong en oud zijn dol op heerlijk verse worstenbroodjes, lekker na het sporten of als lunch. Bak de worstenbroodjes altijd in de oven. Besprenkel deze voordat je ze in de oven legt. Of leg ijsblokjes in de oven erbij. Door de stoomontwikkeling blijft het deeg lekker mals.

Contact

Bakkerij Heerschap BV
Titaniumstraat 18
6031 TV Nederweert
T   0475-491320
E   bakkerij@heerschapgroep.nl
Volg ons op Facebook